top of page

Where women come together mountains move

Vrouwencirkels zijn al eeuwenoud. In Europa worden vrouwencirkels ook steeds populairder. Want samenkomen om uit te rusten, je te verbinden met je vrouwelijke kracht en wijsheid te delen met je ‘zusters’ is iets waar we bijna allemaal behoefte aan hebben. In de huidige westerse maatschappij nemen vrouwen weinig tijd om stil te staan, ons volle leven vraagt van ons dat we vaak blijven doorgaan. Er is nog steeds weinig ruimte voor de vrouwelijke kwaliteiten zoals verzachten, openen, ontvankelijk zijn, meebewegen en overgave. Een vrouwencirkel is een ideale plek om hierbij stil te staan, om ons vrouw-zijn te eren en te bekrachtigen.

Begeleider:

Ik geef healings, vrouwengroepen,

Relatietherapie, emotieve therapie, Emdr en holistische massage therapie.

Mijn passie is vrouwen een plek geven waar ze zich gedragen voelen, waar ze kunnen zakken in hun vrouwelijkheid. Waar ze inzichten krijgen in hun gevoelens en er helemaal mogen zijn.

Wees welkom prachtige vrouwen bij deze

Sisters of the moon - vrouwencirkel 2024

Begeleider: Eveline Loerakker

Email: evelineloerakker@outlook.com

Site:www.evelineloerakker.nl

Telefoon: 06-14105964

Wanneer: 2024

  • zondag 11 februari

  • zondag 21 april

  • zondag 30 juni

Start: 12:45 uur

Einde:16:00 uur

Waar: Yoganiek, Achtersloot 81a, IJsselstein

Kosten: 60 euro 

Thema
Iedere keer is er een ander thema afgestemd op de groep

 

Programma:

Onder begeleiding van mijn trommel en zang vorm je een veilige verbonden cirkel met vrouwen.

 

Je spreekt je intentie uit voor de cirkel.

We doen een ontspanningsoefening waardoor je zakt in je lichaam en je bewust wordt van wat je voelt in het moment. Je inzichten deel je in de groep. Je doet een Sjamanistische trancereis onder begeleiding van zang, drum, klankschalen, stemvorken. Je laat los wat je niet meer nodig hebt door dit te verbranden in het vuur. Oefeningen om de verbinding te maken met sisters en je vrouwelijke energie, sharing, dans, ontspanning en inzicht in jezelf. Ook doen we een hart-openende meditatie "wat is het verlangen van jouw hart".

 

Deze dag is een kado aan jezelf, je mag ontspannen en je even laten dragen. Je krijgt inzichten in wat er op dat moment speelt. Je gaat met een vol hart, een gevoel van verbondenheid met sisters en in contact met je zachte vrouwelijke energie weer naar huis.

 

Sisters of the moon - moeder & dochter cirkel 

Initiatie van meisje naar vrouw

 

Begeleider: Eveline Loerakker

Email: evelineloerakker@outlook.com

Site:www.evelineloerakker.com

Telefoon: 06-14105964

 

Wanneer: 
zondag 8 december 2024


Start: 12.45 uur

Einde: 16:00 uur

Waar: Yoganiek, Achtersloot 81a, IJsselstein

Kosten: 50 euro pp dus 100 euro samen

 

We komen samen om op een liefdevolle manier jouw dochter de stap van meisje naar jonge vrouw te maken. Om jou als moeder te eren, en je dochter handvaten aan te reiken waarmee ze de wereld tegemoet kan treden. Dit doen we op een speelse, creatieve manier. We maken een sjamanistische reis om de vrouw/godin in jezelf te ontdekken.

 

Programma:

Intentie voor de dag, wat zou jij willen meemaken op deze dag.

Ontspanning van je lichaam onder begeleiding van mijn zang en trommel en klankschalen. Sjamanistische reis naar binnen; ontmoet de vrouw/godin in jezelf onder begeleiding van drum. Delen van jouw ervaring en maangodinnen kaart trekken die jou inzicht geeft. Cirkel
van wijze vrouwen, je kunt vragen stellen over wat het betekend om vrouw te zijn. Collage maken om de moeders bedanken en de dochters te eren. Sharing en afsluiting, verbranden wat je wilt loslaten en wat neem je mee als kadootje voor jezelf. Sistersong en drum.

 

"Ik heb met mijn dochter van 11 een moeder dochter weekend gedaan en dit heeft mij geïnspireerd om dit ritueel door te geven aan anderen. Om de moeder dochter band te versterken en de wijsheid van vrouwen door te geven."

Gedragstherapie nodig?
bottom of page