top of page

 

Mijn naam is Eveline, geboren 27 augustus 1972. Ik ben moeder van 2 kinderen. Ik heb na mijn studie HBO algemeen maatschappelijk werk, de twee jarige praktijkopleiding Emotieve therapie gedaan en mijn diploma behaald in 2006. In 2015 heb ik de opleiding voor EFT relatietherapie afgerond. Ik heb 12 jaar gewerkt als algemeen maatschappelijk werker en werk sinds januari 2018 volledig in mijn praktijk voor EMDR, EFT relatietherapie, Emotieve Therapie, holistische massage en healing.


Ik ben intuïtief, leg de vinger op de zere plek, ik ben duidelijk, ik confronteer, ik volg de ladingen waar je lichaam mee komt en begeleid je in het proces van het oplossen en integreren van je emotionele ladingen en trauma's. Ik ga niet mee in de drama's en trucjes die je opwerpt om weg te blijven bij de kern van je probleem.

 

Verandering begint met de eerste stap naar hulp. Volgens mijn cliënten bied ik die hulp op een warme, prettige, humoristische, deskundige manier, zonder oordeel. Ik laat je zelf ontdekken en formuleren wat je doelen zijn voor de therapie.

bottom of page