top of page
Healing

Wat is Healing?

Healing gaat over Universele Energie. Universele energie is de bron van het leven en in alles en iedereen in het universum aanwezig. We zijn alleen 'vergeten' dat het bestaat, dat het een onderdeel is van onszelf, wat we er mee kunnen doen en wat het voor ons betekent. In het algemeen is de energie in onszelf 'in balans' maar door ziekte of gebeurtenissen in ons leven (of zelfs vorige levens) kan een verstoring van de energiebalans ontstaan.


Wat er precies gebeurd tijden een healing

Door onszelf open te stellen voor universele healing energie, kan healing (genezing) ontstaan. Het is mogelijk jezelf te healen, maar vaak wordt een healer ingeschakeld. Een healer is als het ware een 'doorgeefluik', de healing energie wordt via de healer doorgegeven aan degene die wordt behandeld, het is dus niet de energie van de healer zelf die je ontvangt. Des te meer je jezelf 'toestaat' de energie toe te laten des te beter de healing kan plaatsvinden. De mate waarin je de healing energie "toelaat" verloopt meestal onderbewust en wordt bepaald door je eigen 'geschiedenis en levensloop'. Daardoor kunnen mensen (met dezelfde klachten) toch heel verschillend reageren op een healing en is er geen garantie te geven op een 'van tevoren te bepalen' resultaat.


Healing kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau en zorgt voor herstel van 'de balans' in jezelf. Healing kan gebruikt worden bij behandeling van vrijwel alle klachten/ziekten. Ook bij ernstige ziekten of pijn kan healing verbetering, verlichting of zelfs genezing geven. Hoe de healing plaatsvind en hoeveel sessies nodig zijn is van te voren niet te zeggen, je zult zelf aanvoelen of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen. De werking van de healing energie stopt niet op het moment dat de healing sessie is beëindigd, de energie kan nog dagen of zelfs weken in je doorwerken.

Ik vraag je te gaan liggen en ik hou mijn handen boven je lichaam, soms raak ik tijdens de healing je lichaam aan. Ik kan erbij blazen, geluiden maken, klappen, of je lichaam wiegen. Tijdens de healing kan ik dingen zeggen die je kunt doen om je situatie te verbeteren, of waar klachten vandaan komen. Na de sessie kan ik daar nog verder op ingaan en uitleg geven.

 

bottom of page